Fotograaf Juri Hiensch

Juri Hiensch Freelance fotograaf sinds 2004

Gespecialiseerd in portret en reportagefotografie. Werkt op locatie of in eigen fotostudio te Utrecht.

Verhalen vertellen in beeld, dat is hoe ik ze graag vertel als fotograaf. Daarbij neem ik graag de tijd om kennis te maken met de mensen voor mijn camera. Om de juiste beeldtaal en toon te vinden. Uiteindelijk is mijn doel om tot de essentie te komen. Door de kern te laten spreken in een foto.

Werkwijze

We nemen samen de inhoudelijke details door waarna ik een voorstel met een projectprijs maak. Ter voorbereiding stuur ik vooraf een mail met handige aandachtspunten. Indien visagie of styling nodig is kan ik professionals voordragen. De fotografie zelf kan vervolgens in alle rust uitgevoerd worden. Achteraf volgt er een link naar mijn klantserver waar met een handige tool een keuze gemaakt kan worden uit een ruime selectie beelden. De definitieve foto’s worden bewerkt en geleverd met licentie.

Fotostudio Utrecht

Naast mijn werk op locatie beschik ik over een eigen fotostudio op loopafstand van Utrecht Centraal. De studio is volledig uitgerust met fotografische apparatuur en van alle gemakken voorzien. Door het forse volume van de ruimte is het prettig fotograferen en zijn grote producties mogelijk.